images-2

2+1 winterpromo !!!

Nu alle zomerspullen terug opgeborgen worden en winkelrekken zich vullen met marsepein, chocoladefiguren en kerstballen, wordt het stilaan tijd voor onze herfst- en winterpromoties.

Na het succes van de vorige jaren herhalen wij graag onze 2+1 actie tijdens de volgende maanden. Ook vestigen we graag uw aandacht op uw persoonlijke kortingscode en de VIP-SHOPPING gids.

Deze promotie is geldig volgens beschikbaarheid voor alle rechtstreekse reserveringen, dewelke voldoen aan volgende criteria:

Minimumverblijf van 3 nachten:
aankomst elke dag van 15 oktober 2016 tot aan de paasvakantie 2017
aankomst alle dagen uitgezonderd schoolvakanties.
maximum 3 kamers per reservering.

Boek 2 nachten aan standaardprijs en krijg de derde nacht gratis!
• Standaardkamer (2pers): € 230,00 voor 3 nachten, ontbijt inclusief.
• Superiorkamer (2pers): € 290,00 voor 3 nachten, ontbijt inclusief.
• Deluxe kamer (2pers): € 330,00 voor 3 nachten, ontbijt inclusief.

Boek Hier:

maximum 3 kamers per reservering.

Indien u rechtstreeks bij ons boekt maar 3 nachtjes zijn teveel dan kan u nog steeds gebruikmaken van uw kortingscode. Deze vindt u onderaan op uw vorige rekeningen terug en via deze code krijgt u steeds een extra korting op de totale kamerprijs. Indien u deze code niet meer zou terugvinden, kan u gewoon reserveren per email of telefoon tegen dezelfde voorwaarden.
Daarbovenop krijgt u tijdens uw verblijf de VIP-SHOPPING gids waarmee in u in tal van winkels en restaurants in Knokke-Heist een korting of geschenkje krijgt!
Zoals u ziet is er ook tijdens de koudste en gezelligste periode van het jaar vanalles te beleven in Knokke-Heist. We hopen dan ook u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij ons!