De beste padelspelers ter wereld zullen van 27 tot en met 29 augustus 2021 neerstrijken in Knokke-Heist voor een spectaculair showtoernooi. Het zogenaamde VDH Knokke Exhibition brengt verspreid over 3 dagen de vertegenwoordigers van de World Padel Tour masters samen. Een indrukwekkend evenement voor alle fans, die zullen genieten van het talent en spektakel dat de masters van de World Padel Tour te bieden hebben. Het tornooi wordt normaal gespeeld in hoofdsteden, zoals Parijs, Madrid of Brussel maar nu mag dus ook Knokke-Heist zich in dit mooie rijtje scharen.

De Royal Zoute Tennis & Padel Club zal drie dagen lang onderdak bieden aan een authentiek spektakel dat wordt aangeboden door World Padel Tour-sterren. Het is de absolute wereldtop van zowel de mannen als vrouwen die je er aan het werk kunt zien.

“Het toernooi kan een grote publiekstrekker worden. De organisatie rekent op ongeveer 7.500 bezoekers op drie dagen tijd. Aangezien de populariteit van de sport ongekende hoogten bereikt, moet dat zeker haalbaar zijn”, zegt Christophe Verhaeghe va de Royal Zoute Tennis Club. “Een dagticket zal nog geen 30 euro kosten, of het nu om een kwartfinale of de finale gaat.” Alles onder voorbehoud van de coronacrisis uiteraard. Info en ticketshttps://www.knokkeworldpadel.com/

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
Buitenseizoen:  € 12.50 / nacht verblijf.
Seizoen: € 12.50 / nacht verblijf.

1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2 per uur, € 10,00 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,00/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone:
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,00/uur, Tweede uur € 3 ( max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het Ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

4 + 2 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

© 2020 Hotel St. Pol | Bronlaan 23 | 8300 Knokke-Heist | 050 60 15 21 | webdesign by Procor | GDPR