De beste padelspelers ter wereld zullen van 27 tot en met 29 augustus 2021 neerstrijken in Knokke-Heist voor een spectaculair showtoernooi. Het zogenaamde VDH Knokke Exhibition brengt verspreid over 3 dagen de vertegenwoordigers van de World Padel Tour masters samen. Een indrukwekkend evenement voor alle fans, die zullen genieten van het talent en spektakel dat de masters van de World Padel Tour te bieden hebben. Het tornooi wordt normaal gespeeld in hoofdsteden, zoals Parijs, Madrid of Brussel maar nu mag dus ook Knokke-Heist zich in dit mooie rijtje scharen.

De Royal Zoute Tennis & Padel Club zal drie dagen lang onderdak bieden aan een authentiek spektakel dat wordt aangeboden door World Padel Tour-sterren. Het is de absolute wereldtop van zowel de mannen als vrouwen die je er aan het werk kunt zien.

“Het toernooi kan een grote publiekstrekker worden. De organisatie rekent op ongeveer 7.500 bezoekers op drie dagen tijd. Aangezien de populariteit van de sport ongekende hoogten bereikt, moet dat zeker haalbaar zijn”, zegt Christophe Verhaeghe va de Royal Zoute Tennis Club. “Een dagticket zal nog geen 30 euro kosten, of het nu om een kwartfinale of de finale gaat.” Alles onder voorbehoud van de coronacrisis uiteraard. Info en ticketshttps://www.knokkeworldpadel.com/

Parking plan Knokke-Heist

Private Parking hotel St Pol:
Out of season: 12.50 euro / night stay.
Season: 12.50 euro / night stay.

Green zone
From 11 a.m. to 7 p.m. € 2 per hour, € 10.00 / day
Free outside weekends and school holidays!

Orange zone:
From 11 a.m. to 7 p.m. € 2.00/hour max. 4 hours.

To be payed all days.

Red zone:
From 11h to 19h max. 1 hour parking € 2,00/hour second hour is € 3,00/ hour. Max. 2 hours.
To be payed all days.

Underground parking:
Dumortierlaan Underneath the IJzerpark

Lippenslaan:
Under the Verweeplein

Kustlaan:
Under the minigolf

Keep in touch

3 + 2 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

© 2019 Hotel St. Pol | Bronlaan 23 | 8300 Knokke-Heist | 050 60 15 21 | webdesign by Procor | GDPR