Faq Hotel St Pol.

Dit kan zeker, wij hebben een gratis afgesloten en beveiligde fietsenstalling op onze parking met oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Wenst u graag een fiets te huren om de omgeving te gaan verkennen? Geen enkel probleem, richt u tot de receptie voor verdere informatie. Ons fietsenstalling beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen.
  • City-bike: 1 uur: 8 € 4 uur: 12 € 1 dag: 16 € 2 dagen: 23 € 3 dagen: 30 € + 7 € per bijkomende dag.
  • E-Bikes : 1 dag : 30 € 2 dagen: 45 € 3 dagen: 60 € + 15 € per bijkomende dag.
U kunt de dag van aankomst vanaf 15u op uw kamer. Als jullie een parking hebben gereserveerd, dan kunnen jullie de parking al van in de morgen gebruiken. Ook de dag van vertrek kan de parking nog de ganse dag gebruikt worden.
Normaal gezien kunt u inchecken tot 18u tenzij anders vermeld bij de reservering (eventueel late aankomst om 20u of later). Indien jullie later dan 22.00 uur zullen inchecken dan moeten jullie de receptie daarvan op de hoogte brengen de dag van aankomst op 00- 32-50/60.15.21.
Neen, bij het inchecken krijgt u een sleutelkaart die werkt voor uw gereserveerde kamer en voor de buitendeur. Zodoende kunt u op elk tijdstip het hotel verlaten en weer betreden.
Ons ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 08.00u. tot 10.30u.
Er wordt gevraagd de kamer om 11u te verlaten.
We hebben een hart voor dieren maar hebben beslist deze niet toe te laten in het hotel. Enkel assistentie honden met de nodige papieren zijn toegelaten in het hotel aan 25€ nacht. En dit enkel na telefonisch contact.
Ja, u hoeft in elk geval geen eigen baby bed (0 tot 2 jaar) mee te brengen. Mits een kleine toeslag van 10 €/ dag kunt u een baby bedje van het hotel gebruiken. Dit is enkel mogelijk in onze superior kamers. Min. 24 uur op voorhand te reserveren.
Ja, u hoeft in elk geval geen eigen kinderbed (2 tot 16 jaar) mee te brengen. Mits een kleine toeslag van 25 €/ nacht kunt u een kinderbedje van het hotel gebruiken. Min. 24 uur op voorhand te reserveren.
Hotel St Pol heeft 8 superior kamers op de begane grond, perfect voor mensen die geen trap kunnen lopen aangezien er geen lift is in ons hotel. U kunt dit kamertype specifiek boeken op onze website of u kunt eventueel contact met ons opnemen.
Dit is mogelijk. Als u dit wenst kunt u dit bij het uitchecken aangeven. De auto kan tot 22.00 uur nog op de parking blijven staan.
Ja er zijn 2 laadpalen. Deze zijn bruikbaar na reservering.
Bij Hotel St Pol stellen wij alles in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt toch iets niet volledig naar wens zijn verlopen, of heeft u tips hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren, dan horen wij dit graag. U kunt hierover mailen naar: info@hotelstpol.be
Op de kamer is gratis koffie of thee aanwezig alsook een fles water. Ook hebben wij op de gelijksvloer een vending machine met dranken en snacks.
Onze kamers beschikken niet over airco, wel zijn al onze kamers voorzien van all-weather driedubbel glas die de warmte in de zomer buitenhoudt.
U kunt uw reservering aanpassen of annuleren door een email te sturen naar ​info@hotelstpol.be. Voor annuleringen dient u rekening te houden met onze annuleringsvoorwaarden. U kunt gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst. Wij adviseren steeds om een annuleringsverzekering te nemen. Non-refundable reservaties kunnen nooit verplaatst of geannuleerd worden. Een reservatie inkorten na aankomst, is gelijk aan een annuleringsvoorwaarden
Bij Hotel St Pol kan enkel per email of telefonisch zonder creditcard worden gereserveerd. Er wordt dan een voorschot gevraagd van 1 nacht en het totaalbedrag dient bij het inchecken te worden voldaan.
Uiteraard is een late check-in mogelijk. Is de kans groot dat je zal toekomen na sluiting van de receptie (22.00u)? Contacteer ons tijdig per e-mail of via de chatfunctie van ons reservatie systeem en wij bezorgen je alle handige info van je sleutelkluis per e-mail. Let op: je kan enkel gebruik maken van een sleutelkluisje na ontvangst van een betaling of garantie van je creditcard. Zodra je ingecheckt bent en je sleutelkaart in je bezit hebt kan je vrij het hotel en je kamer betreden. Dit is handig als je nog uit eten gaat of naar een feest of andere gelegenheid in de buurt gaat.
Al onze prijzen zijn voor overnachting inclusief vers huisgemaakt ontbijt. Op het moment van de reservatie geef je je creditcard in als garantie, deze dien je te verifiëren met een pincode als beveiliging. Betalingen kunnen ter plaatse voldaan worden met cash, bancontact, credit cards (Visa, Mastercard) of een waardebon. Bij het boeken van een kamer aanvaard je ook onze voorwaarden en huisregels. Wijzigingen aan of opmerkingen over je factuur kunnen we nog tot het moment van de check-out uitvoeren. Nadien laat ons systeem dit niet meer toe en is dit in geen geval meer mogelijk.
Yes! Na het wandelen en fietsen kan je bij ons ook gratis surfen.
Buslijn 12 vertrekt aan het station en komt voorbij het hotel, halte Vlindertuin (10 meter van het hotel) of Oosthoekplein (100 meter van het hotel) Het is mogelijk om individuele bus tickets te komen aan de receptie aan een reductieprijs.
Wij zullen de klant steeds met raad en daad bijstaan en het telefoonnummer bezorgen van het restaurant. Maar omwille van privacy redenenkunnen wij niet reserveren voor jullie. Dit omdat sommige restaurants om een telefoonnummer of kredietkaart vragen ter garantie van de reservatie.
Nee, maar jullie kunnen steeds terecht in het gemeentelijk zwembad Sportoase, met iets voor jong en oud.
Nee, ons hotel heeft 1 verdieping en deze is bereikbaar via een makkelijke trap. Al onze superior kamers bevinden zich op het gelijksvloer en hebben een terras met zicht op een afgesloten bloementuin.
Ons uitgebreid ontbijtbuffet wordt gratis aangeboden aan onze gasten die een kamer boeken, indien je van buitenaf wenst te komen ontbijten kan dat na reservatie min. 1 dag op voorhand en is dat betalend.
Nee, onze prijzen zijn per kamer. Het ontbijt wordt gratis aangeboden aan de gasten die een kamer boeken, dus dit kan niet in mindering worden gebracht als u alleen in een kamer verblijft. Ook niet als u geen gebruik wenst te maken van het ontbijt.
U kan steeds op voorhand doorgeven als u bv. Glutenintolerant bent en dan wordt daar in de mate van het mogelijke rekening mee gehouden. Het hotel St Pol beschikt over een lijst met de voedselallergenen. U kan hiervoor steeds onze medewerkers contacteren.
Ons hotel St Pol beschikt over verschillende kamertypes.
  • Standaard kamer.
  • Kleine standaard kamer.
  • Superior kamer.
  • Junior Suite.
  • Standaard familiekamer.
  • Superior familiekamer.

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

6 + 2 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie

© 2021 Hotel St. Pol | Bronlaan 23 | 8300 Knokke-Heist | 050 60 15 21 | GDPR