Een paar dagen weg wordt nóg leuker met de hotel St Pol 3=2 aanbiedingen in eigen veilige bubbel! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2!  U profiteert dus van extra kortingen met de Vip-Guide waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel. Na de donkere dagen in de koudste periode van het jaar heeft je energieniveau het minimum bereikt. Je kunt in de winter wel een hotelarrangement gebruiken om even bij te tanken tijdens een midweek weg.

Met ons winterarrangement in een hotel kun je een frisse winterwandeling maken, door de bossen of langs het strand. Daarna opwarmen met een wijntje in de hand bij de talrijke tavernes. ’s Avonds kan je genieten  van een heerlijk en uitgebreid diner in de uitstekende restaurants in de buurt. – 3 overnachtingen en uitgebreid ontbijt in Superior of standaard kamer.

– Niet geldig op zaterdag en tijdens kerstvakantie.

– Actie geldig tot begin Paasvakantie 2021 Kredietkaart ter garantie betaling arrangement.

Kamerfaciliteiten: Douche of Bad, Kluisje, TV, Telefoon, Radio, Badkamerbenodigdheden, WC, Badkamer, Kabel-TV, Koffie-/theevoorzieningen, Haardroger, Wekdienst.

Wist je, als rechtstreeks op onze website boekt je automatische alle laatste nieuws ontvangt, boordevol weetjes, leuke adresjes en kortingen om met het openbaar vervoer naar Knokke-Heist te komen.

Ook ontvangen jullie de Vip-Guide van Knokke-Heist die jullie recht heeft op tal van kortingen in restaurants en winkels in Knokke-Heist. Deze dienst is enkel bij reservatie rechtstreeks op onze site en volgens beschikbaarheid.

Plan de stationnement Knokke-Heist

Parking privé hôtel St Pol :
Hors saison : 12.50 euros/nuit.
Saison : 12.50 euros/nuit.

zone verte:
De 11h00 à 19h00 € 2 par heure, € 10 par jour.
Gratuit en dehors des week-ends et vacances scolaires !

zone orange:
De 11h à 19h € 2,00/heure  max 4.

zone rouge:
De 11h à 19h max. 1 heure de stationnement € 2,00/heure, 2 heure de € 3,00/heure.

Max. 2 heure
A payer tout les jours.

Parking souterrain:
Dumortierlaan Underneath the IJzerpark

Lippenslaan:
Sous la Verweeplein

Kustlaan:
Sous le minigolf

Nous contacter

1 + 2 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

© 2019 Hotel St. Pol | Bronlaan 23 | 8300 Knokke-Heist | 050 60 15 21 | webdesign by Procor | GDPR