+32 (50) 60 15 21 info@hotelstpol.be
NL | EN | FR

Golf is mijn passie

De beste golfcourts van Europa

Knokke-Heist is niet enkel die plek met de mooiste en best winkels in Europa. Knokke-Heist en omstreken beschikken over de beste golfbanen van Europa. Plan een golftrip samen met uw zakenpartners, familie of gewoon voor uzelf en kom overnachten in Knokke bij Hotel Auberge St Pol. We helpen graag met de organisatie van uw golftrip!

Zowel als beginner als kenner zult u kunnen kennis maken met enkele van de beste golfbanen van Europa. De streek wordt alsmaar meer en meer populair voor golfvakanties, vooral in de kuststreek, waar u het lokale “Saint-Tropez” vindt: Knokke-Zoute.

Klaar om plezier te maken op de golfbaan? Bekijk dan onderstaande lijst met de beste golffaciliteiten in de regio en dit allemaal binnen maximaal een uur afstand rijden van het hotel!

Damme Golf & Country Club

Gelegen in Damme (10km van Brugge), deze gerenomeerde golfclub bestaat uit 2 banen “Compact Course” ( 9 holes) en de “Main Course” (18 holes).

Royal Ostend Golf Club

In de kuststad De Haan (18km van Knokke), en vlakbij de stad Oostende. Deze golfclub wordt genoemd als één van de beste van Vlaanderen en beschikt over een ’18 holes course’.

Royal Zoute Golf Club

In de beroemde kuststad Knokke-Heist, (20km van Brugge) beschikt over twee 1’8 holes courses’.

Golf Club Oostburg

In Oostburg (29 km van Brugge), the Golf & Country Club Oostburg beschikt over een ’18-holes course’.

Royal Latem Golf Club

Vlakbij de stad Gent (54 km van Knokke-Heist), deze zeer gereputeerde golfclub bestaat uit een ’18 holes course’ open 7 dagen per week.

Golf & Country Club Oudenaarde

Gelegen in een groot kasteelpark in de Vlaamse Ardennen (61km van Knokke-Heist), keuze uit twee ’18 holes courses’ : de ‘Kasteel Course’ en de ‘Enker Course’.

Golf & Country Club De Palingbeek

Gelegen nabij Ieper (69km van Brugge), hier speelt u golf op één van de belangrijkste ’18 holes course’, daarnaast is een kleine ‘4 holes course’ beschikbaar.