“Ontdek Knokke-Heist met Comfort: Verblijf bij Hotel St Pol, Uw Hotel met Laadpaal”

Wilt u er graag een nacht of weekendje tussenuit in Knokke-Heist en komt u met uw elektrische auto? Hotel St Pol is hét hotel met laadpaal in Knokke-Heist dat uw bezoek niet alleen comfortabel, maar ook zorgeloos maakt. Met ruime parkeerplaatsen en 2 oplaadpunten op de private parking naast het hotel, kunt u de omgeving altijd gemakkelijk en met een volledig opgeladen batterij verkennen.

laadpalen elektrischeauto

Comfortabel Verblijf en Makkelijke Toegang tot Oplaadpunten

Een van de grootste zorgen voor eigenaren van elektrische auto’s is de beschikbaarheid van oplaadpunten tijdens hun reizen. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze elektrische laadpalen zijn toegankelijk voor al onze gasten. Het enige wat u nodig heeft, is een elektrische laadpas, te verkrijgen aan de receptie. Dankzij onze goed geplaatste oplaadpunten, kunt u uw voertuig moeiteloos opladen terwijl u geniet van uw verblijf.

Alle Soorten Elektrische Voertuigen Welkom

Hotel St Pol is uitgerust om alle soorten elektrische voertuigen te verwelkomen. Of u nu een volledig elektrische auto of een plug-in hybride rijdt, onze laadpalen zijn geschikt voor uw voertuig. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de compatibiliteit van uw auto met onze oplaadpunten. Wij zorgen ervoor dat u altijd mobiel blijft.

Ontdek Knokke-Heist en Omgeving

Knokke-Heist is een prachtige stad met een rijk aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden. Van historische locaties en sfeervolle restaurants tot unieke winkels, er is voor ieder wat wils. Door te verblijven in een hotel met laadpaal kunt u zorgeloos de stad en de omgeving verkennen. Of u nu de lokale bezienswaardigheden wilt ontdekken, een ontspannende fietstocht wilt maken, of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer in het centrum, uw elektrische auto staat altijd klaar voor uw volgende avontuur.

Duurzaamheid en Gemak Hand in Hand

Bij Hotel St Pol hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We begrijpen hoe belangrijk het is om milieuvriendelijk te reizen, en daarom bieden we onze gasten de faciliteiten om hun elektrische voertuigen op te laden. Door te kiezen voor een verblijf in ons hotel met laadpaal, draagt u bij aan een groenere toekomst. Bovendien zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf.

Parkeergemak

Naast de oplaadpunten biedt Hotel St Pol ook ruime parkeergelegenheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats, zelfs niet tijdens drukke periodes. Ons hotel biedt u de zekerheid van een veilige en gemakkelijk toegankelijke parkeerplaats.(betalend)

Conclusie

Als u op zoek bent naar een hotel met laadpaal in Knokke-Heist, dan is Hotel St Pol de perfecte keuze. Wij bieden niet alleen comfortabele accommodatie en uitstekende service, maar ook de faciliteiten die u nodig heeft om uw elektrische auto op te laden. Zo kunt u zorgeloos genieten van alles wat Knokke-Heist te bieden heeft. Boek vandaag nog uw verblijf bij Hotel St Pol en ontdek het gemak van reizen met een elektrische auto.

Links

Ontdek onze privéparkeermogelijkheden bij Hotel St. Pol!

Boek uw verblijf vandaag nog en ervaar het comfort en gemak van een hotel met laadpaal in Knokke-Heist!

Informatie

Private laadpaal
Badge van het hotel

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

1 + 5 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie