“Ontdek de Ultieme Vrijheid met Adventuretime: Packrafting in Knokke-Heist”

Vanaf zaterdag 1 juni 2024 introduceren Tony Durnez en Esther van de Pol van Adventuretime een nieuwe avontuurlijke sport in Knokke-Heist: packrafting. Gelegen in de Retranchementstraat 27, biedt Adventuretime de verhuur van packrafts aan, waarmee je de ongerepte natuur van de Zwinregio op een unieke manier kunt verkennen. Packrafting combineert backpacken en raften in één onvergetelijke ervaring.

PACKRAFTING IN DE ZWINSTREEK

Adventuretime: Jouw Partner in Avontuur

Adventuretime biedt de perfecte combinatie van fietsen, backpacken en raften. Met de speciaal ontworpen uitrusting kun je gemakkelijk tussen verschillende terreinen schakelen en elk avontuur aangaan. Of je nu afgelegen beekjes wilt verkennen of door de uitgestrekte Zwinpolders wilt trekken, Adventuretime maakt het mogelijk.

Dankzij het compacte ontwerp van de opblaasbare rafts, die in je waterdichte rugzak passen, ben je altijd klaar om het water op te gaan. “Bij Adventuretime ben jij de architect van je eigen avontuur. Stap uit je comfortzone, omarm het onbekende en laat je innerlijke ontdekkingsreiziger de vrije loop,” zeggen Tony en Esther.

De Zwinstreek: Een Paradijs voor Natuurliefhebbers

Het landschap van de Zwinstreek bevat schilderachtige dorpjes en prachtige natuurgebieden met duinen, slikken, schorren en polders. Het Zwin is een belangrijk rust- en broedgebied voor vele vogelsoorten, waaronder steltlopers, eenden, ganzen en roofvogels. Deze diversiteit maakt het een ideale locatie voor packrafting, waarbij je de natuur in haar puurste vorm kunt ervaren.

Routes en Avonturen op Maat

Je packraft-avontuur start om 9 uur ’s ochtends. Bij aankomst krijg je van Tony of Esther een uitleg over het parcours en de benodigde uitrusting. Onderweg kom je mooie paden, bijzondere uitzichten, uitdagende momenten en prachtige natuur tegen. Dit wil je niet missen!

Het Begin van Jouw Avontuur

Bij Adventuretime draait alles om vrijheid en avontuur. Met een packraft kun je moeiteloos wisselen tussen wandelen, fietsen en varen, wat je de ultieme vrijheid geeft om de natuur op jouw manier te verkennen. Waterwegen oversteken voegt een nieuwe dimensie toe aan jouw avonturen en maakt elke reis uniek.

Conclusie

Adventuretime brengt een spannende nieuwe dimensie van avontuur naar Knokke-Heist met de verhuur van packrafts. Of je nu een ervaren avonturier bent of een beginner op zoek naar een nieuwe uitdaging, packrafting biedt een unieke manier om de Zwinregio te verkennen. Met de perfecte combinatie van backpacken, fietsen en raften, zorgt Adventuretime voor een onvergetelijke ervaring.

Boek vandaag nog je packraft-avontuur bij Adventuretime en ontdek de ongerepte schoonheid van de Zwinstreek. Laat je inspireren door de natuur, daag jezelf uit en geniet van de ultieme vrijheid van avontuur. Tony en Esther staan klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden op jouw volgende grote avontuur.

Links

Ontdek meer over packrafting in de Zwinstreek

Boek nu je avontuur: bikepackrafting bij Adventuretime.

Informatie

Adventure Time
Retranchementstraat 27
8300 Knokke-Heist

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

4 + 4 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie