“Ontdek Stijlvol Shoppen met de Shopping Shuttle in Knokke”

shoppingshuttle Knokke-heist

Laat jezelf verwennen door de moderne en elegante e-shuttlebusjes van de Shopping Shuttle in Knokke, die een integraal onderdeel zijn geworden van het charmante stadsbeeld. Deze vriendelijke busjes doen denken aan de bekende hop-on hop-off bussen in wereldsteden, maar dan in een compactere en verfijnde vorm. Bovendien zijn ze niet alleen 100% duurzaam, maar ook nog eens gratis.

Of je nu van de zon wilt genieten in cabriostijl terwijl je van de ene hotspot naar de andere cruiset, of liever comfortabel beschermd achter glas zit op een regenachtige dag, de Shopping Shuttle biedt de ideale vervoersoplossing. Met routes die de belangrijkste winkelstraten verbinden en stops op acht toplocaties, biedt de Shopping Shuttle een stressvrije manier om Knokke-Heist te doorkruisen.

Stap aan boord en geniet van het gemak van duurzaam en gratis vervoer terwijl je de shopping triangle van Knokke-Heist doorkruist. Laat jezelf onderdompelen in een wereld van winkelen, ontdekken en ontspannen, terwijl de Shopping Shuttle je moeiteloos door de bruisende straten van Knokke-Heist leidt.

Stap gewoon in, laat jezelf verwennen en geniet van een zorgeloze winkelervaring in stijl. De Shopping Shuttle staat voor je klaar, klaar om je te vervoeren in de shopping triangle.

Links

Meer informatie over de Shopping Shuttle in Knokke

Van 1 april t.e.m. 15 oktober, dagelijks, ongeveer elke 20 minuten, van 11 tot 19 uur. Met laatste vertrek aan halte A. Verweeplein om 18.30 uur.

Van 16 oktober t.e.m. 31 maart rijdt de shuttle op vrijdag, zaterdag, zondag, in Belgische schoolvakanties en op brug- en feestdagen, ongeveer elke 30 minuten, van 11 tot 18 uur. Met laatste vertrek aan halte A. Verweeplein om 17.30 uur.

Informatie

8 stopplaatsen

A. Verweeplein
Elizabetlaan
Dumortierlaan
Vanbunnelaan
Heilig Hartkerk
Driehoeksplein
Albertplein
Minigolf

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

1 + 3 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie