“Een Romantisch Huttenparcours voor Vogelliefhebbers tijdens de Krokusvakantie”

De krokusvakantie staat voor de deur, en wat is er nu leuker dan deze periode te vieren met een uniek huttenparcours dat helemaal in het teken staat van Valentijn en de liefde voor de natuur? Kom en ontdek de geheimen van romantiek in het dierenrijk tijdens ons speciale Valentijnseditie huttenparcours.

valentijn inhetzwin

Romantische Vogelkuren

Tijdens het huttenparcours zullen ervaren gidsen je alles leren over de romantische kuren van vogels. Ontdek fascinerende feiten over hoe vogels elkaar het hof maken, hun dansen van liefde en andere betoverende rituelen. Deze unieke kans toont je een diepgaand inzicht in het liefdesleven van onze gevederde vrienden.

Liefdesnestjes en Nestkastjes

Verspreid over het parcours vind je verschillende hutten gewijd aan liefdesnestjes en nestkastjes. Leer meer over de architectonische hoogstandjes van vogels bij het bouwen van hun liefdesnestjes en ontdek hoe nestkastjes een belangrijke rol spelen in het behoud van verschillende vogelsoorten. Onze deskundige gidsen staan paraat om je alles te vertellen over de diversiteit van deze schuilplaatsen voor liefde en bescherming.

Observatie van Broedeilanden

Neem plaats in de kijkhut en laat je betoveren door het schouwspel van vogels op de broedeilanden. Vanuit deze strategische positie kun je genieten van een ongeëvenaard zicht op het leven van vogels tijdens het broedseizoen. Ontdek unieke gedragingen en bewonder de prachtige kleuren van de verenpracht terwijl je jezelf onderdompelt in de natuurlijke habitat van deze gevleugelde liefdesartiesten.

Labohut voor Natuurlijke Details

In de labohut wacht een fascinerende ervaring op je. Hier kun je kleine natuurelementen in detail bewonderen. Onze deskundige natuurgidsen zullen je begeleiden bij het observeren van intrigerende details die vaak over het hoofd worden gezien. Ontdek de schoonheid van de natuur op microniveau en laat je verwonderen door de subtiliteiten van het natuurlijke leven.

Dompel jezelf onder in een uniek Valentijnsavontuur tijdens de krokusvakantie. Het romantische huttenparcours biedt een onvergetelijke ervaring waar liefde voor de natuur en Valentijn samenkomen. Laat je leiden door gepassioneerde gidsen en ontdek de intieme wereld van vogels en hun liefdesleven.

Links

Vier de liefde te midden van natuurpracht en romantiek: ontdek Valentijn in het Zwin

Informatie

10 februari – 18 februari

Standaard toegangsticket Zwin
10h00 – 17h00

Zwin Natuur Park
Graaf Leon Lippensdreef 8
8300 Knokke-Heist

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

2 + 2 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie