De zomer in Knokke-Heist is van start gegaan! Uiteraard kan het Internationaal Vuurwerkfestival ook niet ontbreken in het bruisende zomerprogramma van topevents. Het is al meer dan 50 jaar dé afsluiter van een fantastische zomervakantie in Knokke-Heist. En dat wordt in 2023 dus niet anders. Op 18, 20, 22, 24 en 26 augustus om 22 uur verandert de hemel van Knokke-Heist in een kleurrijk lichtspektakel. Uitvalsbasis wordt opnieuw het strand ter hoogte van de Meerlaan.

Volgens de traditie, geven 4 verschillende landen het beste van zichzelf tijdens de eerste vier vuurwerkavonden. De unieke combinatie van een choreografie van vuurwerk die synchroon loopt op de gekozen muziek, is een uniek gegeven. Deze vuurwerkshows zijn stuk voor stuk pareltjes van topniveau.

PROGRAMMA

Frankrijk brengt op 18 augustus een ode aan Michael Jackson,Mexico neemt je op 20 augustus terug mee naar de hippe jaren 70, Italië maakt een reis door de ruimte op 22 augustus & Duitsland brengt op 24 augustus een prachtig verhaal rond mensen samenbrengen. Het slotvuurwerk van het gemeentebestuur Knokke-Heist op 26 augustus wordt op maat gemaakt door HC Pyrotechnics uit België en  focust op liefde, muziek en schoonheid. Op die avond wordt ook de winnaar bekendgemaakt.

Sinds enkele jaren worden de vuurpijlen afgestoken vanaf het strand ter hoogte van de Meerlaan. Dat zorgt voor een totaalbeleving over de hele zeedijk, van De Wandelaar tot aan het Rubensplein. Tussen die twee punten worden geluidsboxen voorzien, die volledige synchroon worden afgesteld met het vuurwerkspektakel. Op die manier kan het volk zich makkelijk spreiden over de hele lengte van de zeedijk, wat ervoor zorgt dat iedereen die dat wenst, de drukte kan vermijden.

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

3 + 0 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie

© 2021 Hotel St. Pol | Bronlaan 23 | 8300 Knokke-Heist | 050 60 15 21 | GDPR