vuurwerk knokke

De zomer in Knokke-Heist is van start gegaan! Uiteraard kan het Internationaal Vuurwerkfestival ook niet ontbreken in het bruisende zomerprogramma van topevents. Het is al meer dan 50 jaar dé afsluiter van een fantastische zomervakantie in Knokke-Heist. En dat wordt in 2023 dus niet anders. Op 18, 20, 22, 24 en 26 augustus om 22 uur verandert de hemel van Knokke-Heist in een kleurrijk lichtspektakel. Uitvalsbasis wordt opnieuw het strand ter hoogte van de Meerlaan.

Volgens de traditie, geven 4 verschillende landen het beste van zichzelf tijdens de eerste vier vuurwerkavonden. De unieke combinatie van een choreografie van vuurwerk die synchroon loopt op de gekozen muziek, is een uniek gegeven. Deze vuurwerkshows zijn stuk voor stuk pareltjes van topniveau.

PROGRAMMA

Frankrijk brengt op 18 augustus een ode aan Michael Jackson,Mexico neemt je op 20 augustus terug mee naar de hippe jaren 70, Italië maakt een reis door de ruimte op 22 augustus & Duitsland brengt op 24 augustus een prachtig verhaal rond mensen samenbrengen. Het slotvuurwerk van het gemeentebestuur Knokke-Heist op 26 augustus wordt op maat gemaakt door HC Pyrotechnics uit België en  focust op liefde, muziek en schoonheid. Op die avond wordt ook de winnaar bekendgemaakt.

Sinds enkele jaren worden de vuurpijlen afgestoken vanaf het strand ter hoogte van de Meerlaan. Dat zorgt voor een totaalbeleving over de hele zeedijk, van De Wandelaar tot aan het Rubensplein. Tussen die twee punten worden geluidsboxen voorzien, die volledige synchroon worden afgesteld met het vuurwerkspektakel. Op die manier kan het volk zich makkelijk spreiden over de hele lengte van de zeedijk, wat ervoor zorgt dat iedereen die dat wenst, de drukte kan vermijden.

Parking plan Knokke-Heist

Private Parking hotel St Pol:
Out of season: 12.50 euro / night stay.
Season: 12.50 euro / night stay.

Green zone
From 11 a.m. to 7 p.m. € 2,30 per hour, € 12.50 / day
Free outside weekends and school holidays!

Orange zone:
From 11 a.m. to 7 p.m. € 2.50/hour max. 4 hours.

To be paid all days.

Red zone:
From 11h to 19h max. 1 hour parking € 2,50/hour second hour is € 3,50/ hour. Max. 2 hours.
To be payed all days.

Do you park longer than the allowed time? Then you pay the retainer fee of €80 per day.

Underground parking :
Dumortierlaan Underneath the IJzerpark

Lippenslaan:
Under the Verweeplein

Kustlaan:
Under the minigolf

Keep in touch

3 + 1 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

© 2019 Hotel St. Pol | Bronlaan 23 | 8300 Knokke-Heist | 050 60 15 21 | webdesign by Procor | GDPR