“Restaurant Carcasse in Knokke-Heist: Een Weloverwogen Keuze op 100 Meter van Hotel St. Pol”

carcasse knokke-heist dierendonk

Als u in Knokke-Heist verblijft en op zoek bent naar een buitengewone culinaire ervaring, dan is Restaurant Carcasse een bestemming die u niet mag missen. Gelegen op slechts 100 meter van Hotel St. Pol, biedt dit restaurant een voortreffelijke eetervaring die zowel locals als toeristen aanspreekt.

Met veel zorg en overweging is ervoor gekozen om een tweede locatie van Carcasse te openen in Knokke-Heist, specifiek aan het Oosthoekplein. Deze charmante kustgemeente was al lange tijd een gewilde locatie voor uitbreiding. De beslissing om een nieuwe vestiging te openen werd verder versterkt toen Carcasse eerder dit jaar werd bekroond met de prestigieuze titel van het op drie na beste steakrestaurant ter wereld. Dit succes bood een uitstekende gelegenheid om de deuren van een nieuwe zaak in de mondaine badstad te openen.

Trouw aan het Concept

De nieuwe vestiging van Carcasse in Knokke-Heist blijft trouw aan het succesvolle concept dat het restaurant in Sint-Idesbald zo geliefd maakt.

Een belangrijk aspect van het Carcasse-concept is de kop-tot-staartfilosofie. Dit betekent dat elk stukje vlees optimaal wordt benut, waarbij het welzijn van de dieren en duurzaamheid centraal staan. Deze filosofie vermindert verspilling en respecteert de herkomst van de ingrediënten, wat bijdraagt aan de unieke eetervaring die Carcasse biedt.

Het Menu: Een Culinaire Reis

Het menu van Carcasse in Knokke-Heist is zorgvuldig samengesteld het draait allemaal om de hoogste kwaliteit vlees, gecombineerd met verse, seizoensgebonden groenten. De gerechten zijn een viering van smaken en texturen, ontworpen om uw smaakpapillen te prikkelen en te verrassen.

Een van de grootste voordelen van Restaurant Carcasse is de gunstige locatie, op slechts 100 meter van Hotel St. Pol. Dit betekent dat u na een heerlijke maaltijd slechts een korte wandeling terug naar uw comfortabele verblijf heeft. Deze nabijheid maakt Carcasse de perfecte eetgelegenheid voor gasten van Hotel St. Pol die op zoek zijn naar een buitengewone eetervaring.

Restaurant Carcasse in Knokke-Heist is een culinaire bestemming die u niet mag missen. Met zijn toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service, biedt Carcasse een unieke eetervaring die de perfecte aanvulling is op uw verblijf in Hotel St. Pol. Mis de kans niet om te genieten van de meesterlijke gerechten die dit restaurant te bieden heeft.

Links

Restaurant Carcasse voor meer informatie en om een tafel te reserveren.

Informatie

Carcasse
Oosthoekplein 1
Knokke-Heist

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

2 + 5 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie