“Een Groene Stap Vooruit: Bamboe Sleutelkaarten voor een Duurzaam Verblijf”

In ons voortdurende streven naar duurzaamheid en milieubewustzijn, zijn we verheugd om aan te kondigen dat Hotel St. Pol een belangrijke upgrade heeft doorgevoerd in onze accommodaties. Vanaf nu zullen onze sleutelkaarten niet langer gemaakt zijn van traditioneel plastic, maar van duurzaam en hernieuwbaar bamboe.

ecologischesleutelkaart greenkey

Waarom bamboe, vraagt u zich misschien af? Bamboe staat bekend om zijn snelgroeiende en hernieuwbare eigenschappen, waardoor het een ideale keuze is voor milieuvriendelijke producten. Door bamboe te gebruiken voor onze sleutelkaarten verminderen we niet alleen onze afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen, maar verminderen we ook onze ecologische voetafdruk.

Maar onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen het materiaal van onze sleutelkaarten. We hebben ook geïnvesteerd in geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat uw verblijf bij Hotel St. Pol niet alleen milieuvriendelijk, maar ook comfortabel en veilig is. Met onze nieuwe bamboe sleutelkaarten heeft u moeiteloos toegang tot uw kamer en andere faciliteiten in ons hotel, terwijl u geniet van de rust en gemoedsrust die gepaard gaan met onze verbeterde beveiligingsfuncties.

Door over te stappen op bamboe sleutelkaarten, willen we niet alleen onze gasten voorzien van een hoogwaardige ervaring, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. We geloven dat zelfs kleine veranderingen zoals deze een groot verschil kunnen maken als het gaat om het creëren van een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Dus de volgende keer dat u bij ons verblijft, kunt u trots zijn op het feit dat uw kamerkaart een stap is naar een groenere wereld. Bij Hotel St. Pol streven we ernaar om niet alleen uw verblijf comfortabel en aangenaam te maken, maar ook om bij te dragen aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in ons eco-vriendelijke hotel!

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

1 + 7 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie