Green key
EEN INTERNATIONAAL ECOLABEL VOOR TOERISME & VRIJETIJDSBESTEDING

Internationaal:
Green Key is een wereldwijd label dat op vijf continenten en in 57 landen vertegenwoordigd is, van België tot Zuid-Afrika. Bijna 3000 locaties hebben het label behaald.

Ecolabel:
Green Key is het eerste kwaliteitslabel dat duurzaam reizen, vergaderen en ontspannen in de verf zet. Onze Green Key uitbaters gaan voluit voor een duurzame wereld. Wie een Green Key locatie bezoekt of boekt kan erop rekenen dat de planeet er wel bij vaart, zonder in te boeten aan comfort of betaalbaarheid.

Toerisme en vrijetijdsbesteding:
Tegenwoordig kunnen zowel attracties, B&B’s, vakantiewoningen, campings, jeugdherbergen, hotels, vakantiecentra en -parken als restaurants en meeting centers een Green Key behalen. Voor elk wat wils!
EEN TRANSPARANT KWALITEITSLABEL DAT DUURZAAMHEID OP DE KAART ZET.

Green Key beloont uitbaters die hun steentje bijdragen aan een sociaalecologisch rechtvaardige samenleving. Wij zetten hen letterlijk en figuurlijk op de kaart, zodat toeristen hun weg ernaartoe vinden.

Green Key uitbaters zijn nu al conform met de wetgeving van de toekomst, die steeds strenger wordt wat milieunormen betreft. Duurzaamheid wordt in de toekomst het enige rendabele model, wat Green Key eigenaars nu al een voorsprong en unique selling point oplevert.

EEN KRACHTIG INSTRUMENT OM ONZE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK IN TE DIJKEN.

Green Key ondersteunt en verenigt uitbaters die hun organisatie willen verduurzamen. ervaringen kunnen delen. Green Key houdt hen op de hoogte van nieuwe duurzame praktijken in de brede toeristische sector. En uitbaters delen hun ervaringen in het Green Key netwerk.

Green Key biedt een kader voor duurzaam ondernemen. Elke Green Key uitbater moet op vlak van management (personeel, administratie, communicatie, beleid), afval, energie, voeding, mobiliteit, energie en schoonmaak aan hoge standaarden voldoen.

Green Key garandeert de klant dat de gekozen Green Key accommodatie haar ecologische voetafdruk systematisch laag houdt. Wie als vrijetijdsbesteder rekening wil houden met de ‘houdbaarheid’ van onze planeet, kan met een gerust hart in een Green Key locatie terecht.

Green Key streeft naar klimaatneutraliteit in de hele sector van (zakelijk) toerisme en vrijetijdsbesteding: zowel zaakvoerders, personeel, leveranciers, klanten, burgers, steden/gemeenten en overheden. Toerisme en vrijetijdsbesteding hangen in hoge mate af van ons leefmilieu. We moeten er alles aan doen om dat leefmilieu te sparen; de habitat van de ‘homo touristicus’.

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

3 + 4 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie