“Stijlvol aan de Kust: ELLE Fashion Week Knokke-Heist”

Modefanaten, maak je klaar voor een onvergetelijke trip naar Knokke-Heist!

Van 26 april tot 5 mei 2024 wordt deze elegante badplaats opnieuw omgetoverd tot dé modebestemming van de Belgische kust tijdens de ELLE Fashion Week. Beeld je in: de eerste zonnestralen, trendy boetieks en een sfeer doordrenkt met haute couture. Dit mag je niet missen!

ELLE FASHION WEEK KNOKKE-HEIST

We trappen de Fashion Week af op vrijdagavond 26 april om 18.30 uur op het iconische Lichttorenplein met de ELLE Fashion Show. Hier presenteren bekende merken hun splinternieuwe zomercollecties. Van styling en modellen tot muziek en silhouetten, het wordt een onvergetelijke ervaring. Zal jij erbij zijn?

Op het roze Lichttorenplein worden in de dagen die volgen verschillende modeshows gehost door presentatrice Justine Dejonckheere. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je er de nieuwste looks bewonderen, variërend van high fashion tot street chic. Deze shows maken dromen (en garderobes) werkelijkheid. En het beste van alles? Je favoriete items kan je meteen shoppen in de nabijgelegen boetieks. Dat is pas luxe!

Maar er is meer – lokale handelaars verwelkomen je tijdens de Fashion Week met open armen in hun winkels. Ze verwennen je met exclusieve deals om jouw winkelervaring nog specialer te maken. Bij ons is de klant koning(in), toch?

TIP: Kleed je op je best, want onze streetstyle-fotograaf struint tijdens de modeshowdagen door de straten op zoek naar de meest fantastische outfits. Misschien word jij wel het volgende mode-icoon op onze sociale media en digitale schermen.

Op de ELLE Fashion Day kan je genieten van verrassingen en exclusieve aanbiedingen in geselecteerde boetieks, gekozen door het high-end magazine ELLE. Van mode en juwelen tot decoratie en kunst, Knokke-Heist biedt alles binnen handbereik. Ontdek het volledige dagprogramma op ELLE.be en schrijf je in om van alle promoties te genieten. Op zaterdag 27 april kan je genieten van een heerlijke brunch tijdens de ELLE Brunch Club in Hotel La Réserve Resort (Elizabetlaan 160). En vergeet niet, op beide evenementen ontvang je een goedgevulde ELLE-goodiebag.

Ook modeblad Marie Claire doet mee en brengt een vleugje fashion naar de straten. Gedurende de hele Fashion Week kan je prachtige outfits, geselecteerd door het Marie Claire-team, bewonderen in de belangrijkste winkelstraten van Knokke-Heist. Ideaal voor wie houdt van een ontspannende sessie window shopping. En als kers op de taart worden deze outfits tot leven gebracht tijdens het exclusieve Marie Claire Défilé, alleen toegankelijk op uitnodiging, op zaterdag 4 mei in Hotel La Réserve.

Op dinsdag 29 april vindt de Marie Claire Designer Day plaats, met als doel Knokke-Heist nog meer als modeparadijs op de kaart te zetten. Van 10 tot 18 uur krijgen jonge ontwerpers de kans om diverse retailers, zowel binnen als buiten Knokke-Heist, te ontmoeten en hun collecties voor te stellen. Knokke-Heist staat klaar om startende ontwerpers een duwtje in de rug te geven.

Dus, of je nu een trendsetter bent, een mode-enthousiasteling of gewoon op zoek bent naar een excuus voor wat winkeltherapie: de ELLE Fashion Week in Knokke-Heist is dé plek waar je moet zijn!

Links

Ontdek hier alles over de glamoureuze ELLE Fashion Week!

Informatie

Toerisme Bureau Knokke-Heist
Zeedijk 660

26/04 – 05/05/2024

Parkeerplan Knokke-Heist

Privé Parking hotel St Pol:
 € 12.50 / nacht verblijf.
1 nacht verblijf kan je 2 dagen parkeren.

Groene zone
Vanaf 11u tot 19u € 2,30/uur, of max. € 12,50 per dag.
Gratis buiten weekends en schoolvakantie!

Oranje zone:
Vanaf 11u tot 19u € 2,50/uur, Max 4 uur parkeren.

Te betalen alle dagen.

Rode zone :
Vanaf 11u tot 19u max. 1 uur parkeren € 2,50/uur, Tweede uur € 3,5 (max. 2 uur parkeren)
Te betalen alle dagen.

Parkeer je langer dan de toegelaten tijd? Dan betaal je het retributietarief van € 80 per dag.

Ondergrondse parking:
Dumortierlaan Onder het ijzerpark

Lippenslaan:
Onder het Verweeplein

Kustlaan:
Onder de minigolf

Contacteer ons

8 + 0 = ?

Hotel St. Pol

Bronlaan 23
8300 Knokke-Heist
Belgïe

Contact

Onze partners

LOGO KH PNGLogo Provincie